Message to Lithuanian Citizens in East Renfrewshire

Rašau Jums norėdamas aptarti neseniai vykusio, Didžiosios Britanijos narystės statuso Europos Sąjungoje balsavimo rezultatus. Kaip jau turbūt žinote, Didžioji Britanija nusprendė nutraukti savo narystę Europos Sąjungoje.

Suprantu, jog tokie balsavimo rezultatai gali sukelti daug klausimų ir priversti Škotijoje gyvenančius Europos Sąjungos piliečius nerimauti.

Kaip Parlamento narys noriu patvirtinti ir užtikrinti, kad nepaisant balsavimo rezultatų, Jūsų teisė gyventi ir dirbti šioje šalyje artimoje ateityje tikrai nesikeis. Noriu padėkoti, kad pasirinkote kurti savo namus ir ateitį Škotijoje. Jūs esate ir liksite svarbia visuomenės dalimi – mes vertiname Jūsų indėlį į mūsų visuomenės gerovę. Šiuo metu Škotijoje gyvena 173 000 Europos Sąjungos piliečių, kurie ne tik praturtina mūsų kultūrą, bet ir stiprina mūsų bendruomenes, skatina ekonomiką.

Kaip turbūt jau girdėjote, didžioji dauguma Škotijos gyventojų balsavo pasilikti Europos Sąjungoje. Pirmoji ministrė Nicola Sturgeon, patvirtino kad ji ir likusi Škotijos valdžia padarys viską jų galioje, kad Škotija išliktų ES nare.

Suprantu, kad Jums gali kilti daug klausimų apie Jūsų teises ir Škotijos ateitį Europos Sąjungoje. Kaip Parlamento narys, noriu pasirūpinti, kad šie klausimai būtų Jums atsakyti. Jei turite kokių klausimų visada galite susisiekti su mumis telefonu 0141 648 8822 arba elektroniniu paštu Kirsten.oswald.MP@parliament.uk.

Tikiuosi šis laiškas buvo Jums naudingas ir padėjo prasklaidyti neaiškumus. Jei turite dar kokių klausimų mielai prašome susisiekti.

Šilčiausi linkėjimai,

Kirsten Oswald MP

MP for East Renfrewshire

Leave a comment